Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Travel your own universe

Juist nu!

Voor iedereen die juist nu wil voelen dat je iets kan betekenen voor je medemens en jezelf. Ga schrijven met onderstaande opdracht als inspiratie.

Nathaliesboekjes on tour

Nathaliesboekjes gaat on tour het hele jaar door!

Op vakantie, op maandag, dinsdag enzovoort. Op iedere dag van het jaar kun jij schrijven met nathaliesboekjes. Daarom ga ik on tour. Laat me weten waar je bent en ik kom naar je toe voor een unieke schrijfworkshop.Schrijven, reizen en rituelen dat ga ik je laten beleven tijdens deze unieke workshop. Ik ga je de ster laten zijn in je eigen verhaal.

We gaan reizen in jouw unieke universum. Tijdens deze 3 uur durende workshop ga ik je verschillende schrijfopdrachten laten uitvoeren. Je krijgt van mij jouw unieke nathaliesboekje. Hierin kan jij jouw verhaal schrijven.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over deze unieke schrijfworkshop.

dav

Ik schrijf mij

Schrijven heelt en woorden verzachten. Ik geloof dat jij als enige persoon op aarde de antwoorden hebt op jouw vragen. Ik ben graag je spiegel. Ik hoop dat onderstaande opdrachten je inspireren om jezelf te schrijven.

Klik hier voor Ik schrijf mij schrijfopdrachten.

Parijsschrijfreis

Wil jij Parijs ook eens op een andere manier ontdekken? Ga dan met mij mee op Parijsschrijfreis. Twee van mijn grootste passies gecombineerd, schrijven en Parijs. Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik fan van Parijs. De stad van liefde en licht laat mijn hart altijd sneller kloppen. De grond, de lucht eigenlijk alles maakt van alles in mij wakker dat ontdekt en beschreven wil worden. Ik neem je mee op schrijfreis door Parijs. We gaan musea bezoeken, wandelen, schrijven en genieten.

Er stond een Parijsschrijfreis gepland in maart. Deze is helaas niet doorgegaan vanwege de crisis. Nieuwe data worden gepland zodra er weer mogelijkheden zijn. Wil je op de hoogte blijven, stuur me dan even een mail.

Advertentie
%d bloggers liken dit: